Conte of Florence Fidelity CardVodeći brigu o svojim kupcima širom sveta, Conte of Florence osnovao je FIDELITY WORLD CLUB koji članovima daje specijalne mogućnosti.

Kako postati član?

Dovojno je da ostvarite kupovinu u jednoj od Conte radnji širom sveta i da popunite obrazac za članstvo u Conte of Florence Fidelity World Club.

Tip kartice

U zavisnosti od kupca, može biti BASIC CARD ili VIP CARD. Obe kartice daju Vam pravo na:

  • rođendanski poklon vaučer u visini od 20% popusta  u narednih 7 dana, za kupovinu u Conte of Florence prodajnim objektima ili preko www.conteofflorence.com

  • 10% popusta na artikle koji nisu sniženi, ili kumulativno sa popustom koji je u toku i to prilikom prve kupovine nakon aktiviranja kartice u Conte of Florence prodajnim objektima ili preko web sajta.

BASIC CARD izdaje se besplatno u svim prodajnim objektima brenda, a nakon popunjavanja pristupnice. Kartica daje bezuslovno pravo na popust od 10% u svim prodajnim objektima Conte of Florence ili preko web sajta.

VIP CARD je diskreciono pravo kompanije i za nju nije moguće aplicirati direktno u prodajnim objektima. Ona daje bezuslovni popust od 20%  u svim prodajnim objektima Conte of Florence ili preko web sajta.

Kako dobijate karticu?

Ukoliko ste punoletni, možete postati član FIDELITY CLUB-a i to na dva načina: popunjavanjem zvanične pristupnice u radnji u kojoj ste ostvarili kupovinu ili putem online (popunjavajući obrazac na stranici www.conteofflorence.com )

Svoju FIDELITY karticu možete podići u prodajnom objektu u kome ste kupovali, ili ćete je dobiti poštom na kućnu adresu.

Šta dobijate ovim članstvom?

Obe kategorije FIDELITY kartice su lične i ne mogu se davati trećim licima. Namenjene su za kupovinu i ostvarivanje benefita isključivo u Conte of Florence prodajnim objektima, kao i preko zvanične web stranice www.conteofflorence.com

Članstvom stičete pravo na sledeće servise:

  • Dobijanje novosti i važnih informacija vezanih za kolekcije i promocije putem meila ili sms,
  • Specijalni rođendanski poklon u vidu popusta
  • Članovi Kluba stiču takođe pravo i privilegiju na ostale brendove iz grupacije Conte of Florence Distribution S.p.A. – DEKKER, KEJO i D21