Muške ski jakne


Prikaži:
Sortiranje:

Muška ski jakna BENE (Bogner)

Muška ski jakna BENE (Bogner)OPIS:Za alpske avanture: skijaška jakna Bene sa detaljima gumiranim u obliku plamena i jedinstvenim dvobojnim stilom. Četverostrani rastegljivi  materijal sa vodootpornim šavovima čini vas spremnim za bilo koji ekstremni izazov , a takođe je vrlo udobna za nošen..

195,380 RSD

Muška ski jakna EVAN (Bogner)

Muška ski jakna EVAN (Bogner) OPIS:Dizajn i funkcionalnost susreću se u luksuznom skijaškom modelu Evan. Jakna je ojačana na donjem delu, što pruža savršenu toplinu i izolaciju u hladnim danima, dok mrežasti umeci garantuju odličnu prozračnost. Skijaška jakna sa regular fitomDvosmerni zip sa..

260,580 RSD

Muška Ski jakna Flames (Bogner)

Muška Ski jakna Flames (Bogner)OPIS:Višeslojna skijaška jakna Flames nudi pouzdano luksuznu opremu kakvu biste očekivali - vrhunsko izolovano punjenje čine je nezamjenjivim pratiteljem - na padinama i u gradu. Gradijent boje i grafički printovi čine model BOGNER jedinstvenim - njegov izgled dizaj..

195,380 RSD

Muška ski jakna STEEN (Bogner)

Muška ski jakna STEEN (Bogner)OPIS:Toplota i izolacija. Svojim visokokvalitetnim podlogama, najbolji je pratilac kako po snegu, tako i za nošenje u gradu. Integrisana zaštita od snega čini je izuzetno praktičnom, dok je tekstura u srebrnom sjaju inspirisan neponovljivim luksuznim izgledom.Višeslo..

169,380 RSD

VELVET SPORT KLUB - 10% popusta za narednu kupovinu


Postanite član VELVET KLUBA i steći ćete pravo da prvi saznate novosti o brendovima i kolekcijama, akcijama i specijalnim pogodnostima za kupovinu naših brendova. Dovoljno je samo da se registrujete za kupovinu na našem web shopu, označite opciju da nam dozvoljavate slanje raznih obaveštenja tokom procesa registracije i mi ćemo vam nakon toga u znak naše zahvalnosti poslati jedan elektronski vaučer kojim ćete dobiti pravo na 10% popusta pri narednoj kupovini