BognerO našem brendu BognerBOGNER je skraćenica za sport funkcionalnih performansi bez gubljenja izgleda ekskluzivne mode. Kolekcija nudi sportski luksuz sa zadovoljstvom svetle visoke energije boja.

Slojeviti izgled, a u stvari lakoća su ključne reči za kombinaciju koje oko uhvati, kombinacija koja je i za sport, a i za modernu ulicu. Ovo je zasnovano na najvišem mogućem učinku u proizvodnji tkanine i njenoj složenosti izrade. Prijanjanje i ergonomija seče karakteristiku izgleda, sve ovo je spojeno da ulepša kaleidoskop mode u Bognerovom slučaju.

Rezultat je individualna moda koja demonstrira kreativnost i praktičnu raznovrsnost sportske kolekcije Bogner. Bogner ne iznajmljuje zatvorene prostore da bi prikazao kolekciju, to je i suviše jednostavno, a i totalno pogrešno.

Bogner predstavlja svoju kolekciju tamo gde i pripada: na snegu. Bogner je uveren da je najbolje održati modnu reviju na 3000m nadmorske visine St. Moritz-a, jer moda je emocionalna stvar i tako je i treba posmatrati.BOGNER SPORT

Ova kolekcija pokazuje savršenu igru funkcionalnosti mode sa dekorativnim detaljima. Uvek je prisutna delikatna paleta boja sa dobro ukomponovanim materijalima koji stvaraju sportski luksuz.

To daje novu i svežu energiju Bogneru. Ova kolekcija potiče iz strasti prema sportu bilo da je u pitanju skijanje, golf, jahanje…

Razmena ideja sa uspešnim sportskim ličnostima je takodje jedna od odlika Bogner Sporta.

Ovde važi slogan: sport zadovoljava modu na najvišem nivou !

BOGNER MAN

Ova kolekcija podrazumeva visoko-kvalitetne materijale savršene izrade sa inovativnim detaljima.

Stil karakteriše visoku klasu sportskih elemenata sa suptilnim detaljima.

Najvažniji deo ove kolekcije su jakne koje daju sportskom osećaju savremenu komponentu za poslovni izgled.


BOGNER WOMAN

Sofisticiranost, dinamičnost i ujedno sportski izgled su odlike ove linije.

Savršen i pročišćen kroj su idealan izbor za aktivnu ženu koja želi da kombinuje visoki kvalitet sa modernom individualnošću.