O brendu Conte of Florence
Conte of Florence franšiza

Ukoliko ste zainteresovani da budete franšizni partner u vašoj zemlji, kontaktirajte nas za detalje.  Spremni smo da sa Vama širimo prodajnu mrežu brenda Conte of Florence. Velvet sport je ovlašćeni agent za širenje mreže Conte of Florence.


O BRENDU CONTE OF FLORENCE

CONTE of FLORENCE - spoj anglo i florentinske kulture, engleske perfekcije i romantične florentinske gracioznosti.

Brend je nastao 1952 godine u Firenci kao proizvodnja kapa, a danas nudi potpuno nov izgled i opuštene gradske linije za muškarce i žene.

U svojoj celokupnoj kolekciji postoje linije za skijanje, golf i jedrenje, uz širok spektar boja, dezena, materijala – raznolikost pre svega i za CONTE of FLORENCE se može reći samo jedno: DRUGAČIJE.

Filozofija brenda je kreirati garderobu koja nije samo funkcionalna za slobodno vreme, već je i veoma stilizovana i daje znak prepoznavanja i pripadanja posebnom svetu, punom emocija i autentičnosti postignutog tokom vremena.

Velvet Sport će Vam omogućiti da u svakom trenutku ispunite svoju želju da izgledate dugačije.CONTE OF FLORENCE FIDELITY CARD

Posetite naše prodavnice širom sveta i postanite član ekskluzivnog Conte of Florence kluba.

Prilikom kupovine dobijate našu Fidelity karticu i kao novi član „Conte of Florence World Club“-a, ostvarujete pravo na specijalne benefite.

Bićete prvi koji će primati informacije o događajima, promocijama i ponudama tokom sezone. Za vaš rođendan, poželećemo Vam sve najbolje i poslaćemo Vam specijalan poklon.

Dobrodošli u Conte of Florence Fidelity World Club