O nama O KOMPANIJI

Velvet Sport kompanija je jedna od najuspešnijih u prezentovanju sportsko luksuznih brendova u zemlji.                                                                                                                                     

U sklopu Velvet Sport-a, ali kao zasebne celine, posluju Velvet prodavnice na Kopaoniku i Beogradu. 

Uspešna poslovna istorija Velvet Sport-a traje više od dvadeset godina. Mi smo moderna kompanija koja neguje u osnovi porodičan i prisan duh, a postiže rezultate sa svega desetak zaposlenih.

Osnovu poslovanja Velvet Sport-a čini zastupanje svetskih sportskih brendova: Bogner, Lackner, Eisbar i Kelly by Sissy de Monte Carlo. U zastupanju svih ovih svetskih brendova otvaramo potpuno nova vrata ka novom svetu i ispunjavamo sve zahteve i izlazimo u susret našim kupcima. U našim modelima možete pronaći svoj omiljen model, omiljenu boju, pronaći nešto novo i napraviti eksperiment ili ostati verni večitoj klasici, pronaći eleganciju, prefinjenost, istančanost, udobnost. Sve želje i zamisli Velvet Sport je spreman da prihvati i realizuje na zadovoljstvo svojih kupaca.

Kupujući u našim prodajnim objektima shvatićete kako je kvalitet, ljubaznost i profesionalnost ključan spoj i itekako moguć da bi zadovoljstvo bilo obostrano. Prepoznaćete pozitivnu energiju koja će Vas vraćati da nam dođete ponovo. Velvet Sport je već dokazan u svojoj zimsko-skijaškoj ponudi, ali je za njega letnji asortiman i casual varijanta novi izazov. Cilj je potvrditi potrebu postojanja letnjih kolekcija i ponuditi proširene sadržaje tržištu. Uvek je Velvet Sport spreman za inovacije, dinamiku, izazove.