Masterata partner - plaćanje karticama na rate bez kamate


26. novembar 2017.

NOVO !!! U saradnji sa Societe Generale bankom, kompanija Velvet Sport je kupcima omogućila novu pogodnost - kupovinu na 18 rata bez kamate.


Postali smo Masterata partner Societe Generale banke tako da sada možete kupiti naše najnovije proizvode iz Bogner, Conte of Florence i drugih kolekcija na rate uz vrlo povoljne uslove kreditiranja (bez kamate).

Posetite naša Masterata prodajna mesta i kupite Velvet sport proizvode brzo, lako i bez nepotrebnih troškova kamate.

Šta je Masterata kartica ?

Sa Masterata kreditnom karticom možete kupovati nezavisno od trenutnog stanja na vašem tekućem računu, bilo da ste u Srbiji, inostranstvu ili obavljate kupovinu preko interneta. Mogućnost otplate na jednake mesečne rate i to bez kamate je glavna prednost Masterate.

Ukoliko Masterata kreditnu karticu koristite na POS terminalu Societe Generale Srbija banke kod trgovaca sa kojima banka ima zaključen ugovor o saradnji, bez obzira na potrošen iznos, a u zavisnosti od Masterata partnera kod koga ste izvršili plaćanje, možete potrošeni iznos platiti na najmanje 2, a najviše 24 jednake mesečne rate.

Ukupan potrošeni iznos je u celosti oslobođen kamate i naknade !!!

Najpovoljniji način otplate robe i usluga plaćenih Masterata karticom na 18 rata bez kamate i naknade je od sada moguć i u našim radnjama, jer je kompanija Velvet sport postala zvaničan partner Societe Generale banke u Srbiji.

Sve detalje o tome kako Masterata način plaćanja funkcioniše i kako postati vlasnik navedene kreditne kartice možete pogledati na stranicama banke:

https://www.societegenerale.rs/stanovnistvo/kreditne-kartice/masterata-na-rate-bez-kamate/