O nama

Početna / O nama

O nama

O KOMPANIJI
Velvet SKI d.o.o. kompanija je jedna od najuspešnijih u prezentovanju sportsko luksuznih brendova u zemlji.
Nastala je iz preduzeća Velvet Sport d.o.o sa uspešnom poslovnom istorijom koja traje više od dvadeset godina.
U sklopu Velvet SKI d.o.o preduzeća kao zasebne celine, posluju Velvet Fashion prodavnice na Kopaoniku i Beogradu.

Mi smo moderna kompanija koja neguje u osnovi porodičan i prisan duh, a postiže rezultate sa svega desetak zaposlenih.
Osnovu poslovanja Velvet SKI-a čini zastupanje svetskih sportskih brendova: Bogner, Lackner, Eisbar i Kelly by Sissy de Monte Carlo.
U zastupanju svih ovih svetskih brendova otvaramo potpuno nova vrata ka novom svetu i ispunjavamo sve zahteve i izlazimo u susret našim kupcima. U našim modelima možete pronaći svoj omiljen model, omiljenu boju, pronaći nešto novo i napraviti eksperiment ili ostati verni večitoj klasici, pronaći eleganciju, prefinjenost, istančanost, udobnost. Sve želje i zamisli Velvet SKI je spreman da prihvati i realizuje na zadovoljstvo svojih kupaca.
Kupujući u našim prodajnim objektima shvatićete kako je kvalitet, ljubaznost i profesionalnost ključan spoj i itekako moguć da bi zadovoljstvo bilo obostrano. Prepoznaćete pozitivnu energiju koja će Vas vraćati da nam dođete ponovo. Velvet SKI je već dokazan u svojoj zimsko-skijaškoj ponudi, ali je za njega letnji asortiman i casual varijanta novi izazov. Cilj je potvrditi potrebu postojanja letnjih kolekcija i ponuditi proširene sadržaje tržištu. Uvek je Velvet SKI spreman za inovacije, dinamiku, izazove.

Back to Top
Korpa
Zatvori

Nema proizvoda u korpi.

Cookies Notice Mi koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.